Fox

Boys Dont Cry - Erkekler Ağlamaz Blu-Ray TİGLON

Kategori
Marka
Fox
Stok Kodu
8680891130639
Format
Blu-Ray
Piyasa Fiyatı
69.99
Fiyat
59,31 TL + KDV
Havale
69,04 TL (%3,00 havale indirimi)
9,25 TL den başlayan taksitlerle!
71,18 TL
Paylaş :

Boys Don't Cry - Erkekler Ağlamaz

Nebraska’nın Falls şehri, Brandon Teena (Hilary Swank) adındaki delikanlıyla ilgili dedikodularla çalkalanıyordu, tüm kadınların olduğu gibi tüm kasabalının da dikkatini ve ilgisini çekmişti. Karizmatik kişiliği ve masum yüzünün arkasında kocaman bir sır gizliyordu. O herkesin olduğunu zannettiği kişi değildi.
Her genç insan gibi hatalar yapıyordu ve bu hatalarını da çok pahalıya ödemek zorundaydı. Yeni sevgilisi Lana ve gözü pek arkadaşı John arasındaki sınırları yanlışlıkla aşınca sır, bir vahşetle ortaya çıktı.
Brandon Teena; hararetli bir aşık, toplumdan dışlanmış kimsesiz bir hayalperest, cesur bir hırsız ve haksızlığa uğramış trajik bir suçluydu.
Bu filmdeki rolü Hilary Swank’a bir Oscar ödülü kazandırdı, ancak Chloe Sevigny aday olduğu 'En İyi Yardımcı Aktrist' dalında ödül alamadı.
YÖNETMEN: Kimberly Peirce
OYUNCULAR: Hilary Swank , Chloe Seviny , Peter Sarsgaard
DİLLER: Türkçe 2.0 , İngilizce 5.1 DTS , İtalyanca 5.1 DTS , İspanyolca 5.1 DTS , Çekçe 2.0 , Fransızca 5.1 DTS , Almanca 5.1 DTS , Rusça 5.1 DTS
ALTYAZILAR: Tü rkçe , İngilizce , Çekçe , Macarca , Lehçe , Romence , Fransızca , Almanca , İtalyanca , İspanyolca , Portekizce , Rusça , Yunanca
SÜRE: 118 Dakika
GÖRÜNTÜ: 1.85:1
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Boys Dont Cry - Erkekler Ağlamaz Blu-Ray TİGLON 8680891130639
Boys Dont Cry - Erkekler Ağlamaz Blu-Ray TİGLON

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.