Chicago + Frida Blu-Ray 2 Disk

Kategori
Stok Kodu
8698907502363
Format
Blu-Ray
Piyasa Fiyatı
49.99
Fiyat
66,66 TL + KDV
Havale
72,74 TL (%3,00 havale indirimi)
9,75 TL den başlayan taksitlerle!
%6
74,99 TL
79,99 TL
Paylaş :

Chicago + Frida



Chicago

1920li yıllarda, enparıltılı sahne hayatının yaşandığı Chicago şehri yeni bir skandalla sallanır. Sahnelerin ne popüler yıldızı Vilma kız kardeşiyle ilişkiye girdiğini öğrendiği kocası ve kız kardeşini öldürmüş hemen ardın da, sahnelerin yıldızı haline gelmek için yanıp tutuşan güzel şakıcı, Roxie, ona istediği şöhreti kazandıracağını söyleyen ve onunla ateş li bir ilişkiye giren Ford adlı kişi , ondan isediğini elde ettikten sonra yardım edemeyeceğini söyleyince onu öldürmüş ve Vilmanın hücre arkadaşı olmuştur. Hayallerini süsleyen bu meşhur kadınla hücre arkadaşı olmak onu sevindirmiştir.

YÖNETMEN:     Rob Marshall

OYUNCULAR:    Renée Zellweger , Catherine Zeta-Jones , Richard Gere 

DİLLER:           Türkçe 5.1 DTS , İngilizce 5.1 DTS 

ALTYAZILAR:      Türkçe , İngilizce  

SÜRE:             113 Dakika

GÖRÜNTÜ:       1.85:1


Frida

Frida Kahlo hiç tartışmasız yirminci yüzyılın en önemli kadın ressamlarından biridir. Özgün oto-portreleri, asi yaratılışı, fırtınalı aşkları, çektiği acılar, sıradışı yaşamı ve sanatı onu tüm dünyada benzersiz kılmıştır. Picasso'nun, "Onun yaptığı portreleri resmetme yeteneğine sahip değilim" diyerek andığı bu son derece hayat dolu ve zeki kadının çarpıcı kişiliği, kısa yaşamına sığdırdığı iki yüze yakın tablosuna da yansımıştır. Meksika Devrimi sırasında Mexico City'de geçen çocukluğu... On sekiz yaşındayken sakat kalmasına neden olan korkunç kaza... Ünlü duvar ressamı Diego Rivera'yla fırtınalı evliliği... Leon Trotsky ve Isamu Noguchi gibi erkeklerle yaşadığı tutkulu aşklar... Rivera aracılığıyla Komünist Parti'yle kurduğu ilişki... Politik bilinçle beslenen benzersiz yetenek ve yirminci yüzyıl resim sanatına vurulmuş bir damga...


YÖNETMEN:     Julia Taymor

OYUNCULAR:    Selma Hayek , Alfred Molina , Geoffrey Rush

DİLLER:           Türkçe 5.1 DTS , İngilizce 5.1 DTS 

ALTYAZILAR:      Türkçe , İngilizce  

SÜRE:             123 Dakika

GÖRÜNTÜ:       1.85:1












Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Chicago + Frida Blu-Ray 2 Disk 8698907502363 Chicago + Frida Blu-Ray 2 Disk

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.