Legend Of Hercules - Herkül: Efsane Başlıyor 3D Blu-Ray Tek Disk

Kategori
Stok Kodu
8697762827185
Format
3D Blu-Ray
Piyasa Fiyatı
69.99
Fiyat
58,33 TL + KDV
Havale
65,95 TL (%3,00 havale indirimi)
8,84 TL den başlayan taksitlerle!
%3
67,99 TL
69,99 TL
Paylaş :

The Legend of Hercules - Herkül Efsane Başlıyor



Yaklaşık 550.000 Bin Kişinin Sinemalarda Seyrettiği, 2014 Yılının En Çok İzlenen İlk 10 Filminden Biri Olan Herkül: Efsane Başlıyor Artık Evinizde...

15 Mayıs'tan itibaren DVD, Bas Oynat, BluRay ve 3D BluRay formatlarında olmak üzere tüm satış noktalarında bulabileceğiniz, Alacakaranlık serisiyle yıldızı parlayan başarılı genç yetenek Kellan Lutz'un başrolünde olduğu film, epik bir kahramanlık destanını ve büyük bir aşk hikâyesini anlatıyor.
Büyülü bir atmosferde geçen film, hareketli aksiyon sahnelerinin yanı sıra, üstün teknolojiyle yaratılan efektler sayesinde tam bir görsel şölene dönüşüyor. 
Zeus'un yarı-Tanrı, yarı-insan olan oğlu Herkül'ün kendini tanıma, Tanrısal yeteneklerini ve görevlerini keşfetme sürecini anlatan film M.Ö. 1200'de Antik Yunan'da geçiyor. Kral'ın gaddar yönetiminin devrilmesi ve yoksulluk içindeki halkın barışa kavuşması vaadiyle Tanrı Zeus'un şehvetine yenik düşen Herkül'ün annesi Kraliçe Alkmene bu ilişkiden hamile kalır. Bu birliktelikten dünyaya gelen Herkül, kendi kaderinden ve gerçek kimliğinden habersiz büyür. 
Olağanüstü bir güce sahip olan Herkül'ün hayattaki tek tutkusu ise büyük bir aşkla sevdiği Girit Prensesi Hebe olmuştur. Fakat babası Hebe'yi, Herkül'ün kardeşi ile evlendirmeyi planlamaktadır. Herkül, gerçek kimliğini ve asıl amacını öğrenince bir seçim yapmak zorunda kalır: Ya gerçek aşkını da alıp kaçacak ya da kaderinin gereğini yaşayıp, gerçek bir kahraman olacaktır.


YÖNETMEN:      Renny Harlin

OYUNCULAR:    Kellan Lutz , Gaia Weiss

DİLLER:           Türkçe 5.1 , İngilizce 5.1

ALTYAZILAR:      Türkçe

SÜRE:             99 Dakika

GÖRÜNTÜ:      2.35:1












Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Legend Of Hercules - Herkül: Efsane Başlıyor 3D Blu-Ray Tek Disk 8697762827185 Legend Of Hercules - Herkül: Efsane Başlıyor 3D Blu-Ray Tek Disk

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.