The Diva Collection Elizabeth Taylor DVD 2 Film

Kategori
Marka
Stok Kodu
8697333162110
Format
DVD Boxset
Piyasa Fiyatı
39.99
Fiyat
33,89 TL + KDV
5,29 TL den başlayan taksitlerle!
40,67 TL
Paylaş :

The Diva Collection " ELIZABETH TAYLOR " 2 Film Set



*The Place in The Sun (İnsanlık Suçu)


George Steven'ın En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo dahil 6 dalda Oscar ödüllü Theodore Dreiser yapımı An American Tragedy'den uyarladığı bu başyapıtla Montgomery Clift ve Elizabeth Taylor hayranları gözünde ölümsüzleşiyor. Fakir bir adam olan George Eastman (Clift) toplumda saygın bir yer edinmek ve sosyetik güzel bir kadının (Elizabeth Taylor) kalbini kazanmak için çabalamaktadır. Shelley Winters'ın oynadığı fabrika kızının karanlık sırları ise Eastman'ın iş ve aşk hayallerini tehlikeye düşürmektedir. Korku ve arzu ile karışık Eastman kendini ümitsiz bir tutkunun peşinde sürüklenirken bulur.





*Elaphant Walk  (Filler Geçidi)

Bir adam toprakları istedi. İki adam ise o topraklarda yaşayan kadını. yeni gelin ruth wiley, seylan’da filler geçidi olarak bilinen çay ekili toprakları işleten kocasına eşlik etmektedir ancak danışmanlık yapan D ick Carver’a aşık olur. şüphesiz bu aşk üçgeni bir çok fekaleti de beraberinde getirecektir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
The Diva Collection Elizabeth Taylor DVD 2 Film 8697333162110
The Diva Collection Elizabeth Taylor DVD 2 Film

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.