Twelve O Clock High - Son Hücum

Kategori
Stok Kodu
8680891131322
Fiyat
169,48 TL + KDV
26,44 TL den başlayan taksitlerle!
203,38 TL
Paylaş :

Twelve O Clock High - Son Hücum



Bu heyecanlı İkinci Dünya Savaşı macerasında Gregory Peck, Oscar ödüllü Dean Jagger, Hugh Marlowe, Gary Merrill ve Millard Mitchell savaşın neler kaybettirebileceğinin en gerçekçi portrelerinden birisini çiziyorlar.
Bir Hava Kuvveti kumandanının kırılma noktasında olduğuna inanan Tuğgeneral Savage (Peck), zor durumdaki bomba grubunun başına geçer. İlk önce bu duruma içerleyen ve asi davranışlar sergileyen havacılar, Savage'ın onları inanılmaz zaferlere taşıdığını görünce fikirlerini değiştirirler. Ama kumanda etmenin stresi zamanla etkisini gösterir ve bu sefer de yorgun general kendi kırılma noktasına varır.
Orijinal hava çarpışma görüntüleri ve sayısız ödüllü performans Twelve O'Clock High hatırı sayılır bir cesaret ve özveri hikayesi yapıyor.


YÖNETMEN:       Mark Robson

OYUNCULAR:     Frank Sinatra , Trevor Howard

DİLLER:             İngilizce 5.1  , Fransızca 5.1 , Almanca 5.1 , İspanyolca 1.0 , İtalyanca 1.0 , Rusça 2.0

ALTYAZILAR:     İngilizce ,  Türkçe ,   İspanyolca , Fransızca , Almanca , İtalyanca , Portekizce , Norveççe , İsveççe , Yunanca , Bulgarca

SÜRE:               132 Dakika

GÖRÜNTÜ:       1.33:1




















Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Twelve O Clock High - Son Hücum 8680891131322 Twelve O Clock High - Son Hücum

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.