I Dont Know How She Does It - Mucizeyi Kadınlar Yaratır Blu-Ray

Kategori
Stok Kodu
8694977614517
Format
Blu-Ray
Piyasa Fiyatı
29.90
Fiyat
49,99 TL + KDV
Havale
56,25 TL (%3,00 havale indirimi)
7,54 TL den başlayan taksitlerle!
%3
57,99 TL
59,99 TL
Paylaş :

I Dont Know How She Does It - Mucizeyi Kadınlar Yaratır

Kate Reddy (Sarah Jessica Parker) ile tanışalım – bir eş, anne, kariyer kadını ve mükemmel bir hokkabaz. Kate’in yaşamı yoğun ama oldukça güzel. Mükemmel bir kocası var, Richard (Greg Kinnear) kısa bir süre önce kendi başına çalışmaya başlayan bir mimar.  İki tane tapılası çocukları var. 6 yaşındaki Emily (Emma Rayne Lyle), ve ona tapan ufaklık Ben (Theodore and Julius Goldberg). Sevdiği bir işi var: New york merkezli bir finans şirketinin Boston Şubesi’nde yatırım müdürü. Kate iş amaçlı sık sık seyahat ediyor fakat aynı zamanda kızının okul ve okul dışındaki aktivitelerini de sanki ev hanımıymış gibi yürütüyor. İş arkadaşları, dostları ve akrabaları Kate’in her biri farklı alanlar olmasına rağmen hepsinin altından başarıyla kalkmasına hayret ediyorlar ve hep aynı şeyi söylüyorlar: "Nasıl yetişiyorsun her işe bilmem”

Yönetmen:

Douglas Mcgrath

Oyuncular:

Sarah Jessica Parker   Pierce Brosnan

Süre:

89 dk.

Tür:

Komedi

Ekran:

1920x1080p   16:9     2.35:1     




Dil Seçenekleri
İngilizce(Orijinal)
Türkçe(Dublaj)
Türkçe(Altyazı)

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
I Dont Know How She Does It - Mucizeyi Kadınlar Yaratır Blu-Ray 8694977614517 I Dont Know How She Does It - Mucizeyi Kadınlar Yaratır  Blu-Ray

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.