Pulp Fiction + Jackie Brown ikili Set Blu-Ray 2 Disk

Kategori
Marka
Stok Kodu
8698907502370
Format
Blu-Ray 2 Diskli
Piyasa Fiyatı
119.99 ₺
Fiyat
127,11 TL + KDV
Havale
147,95 TL (%3,00 havale indirimi)
19,83 TL den başlayan taksitlerle!
152,53 TL
Paylaş :
Pulp Fiction - Ucuz Roman

Yazar/Yönetmen Quentin Tarantino, tamamı yıldızlardan oluşan kadroyu, Los Angeles'in yeraltı dünyasını anlattığı hareketli ve heyecan dolu eseri Pulp Fiction'da başarıyla yönetiyor. Küçük suçluların hayatını anlatan ürkütücü 3 öykü arasında muhteşem geçişler yaparken Tarantino, filmi esprili ve sarsıcı kılmak için yaratıcı hayal gücünün iplerini serbest bırakıyor ve gücünü sonuna kadar kullanıyor. Büyüleyici ve oldukça komik olan ödül avcısı (Bruce Willis) ile aklını yitirmiş Fransız kız arkadaşı (Mario De Medeiros), bir mafya babası (Ving Rhames) ve hayatından bıkmış karısı (Uma Thurman) ve alışılagelmedik bir kariyer değişikliğinin hayalini kuran iki aşığı (Tim Roth ve Amanda Plummer) izleyeceksiniz. Bu seçkin oyuncu kadrosunda ayrıca Harvey Keitel, Eric stoltz, Rosanna Arquette ve Christopher Walken'i zevkle seyredeceksiniz.


YÖNETMEN:     Quentin Tarantino 

OYUNCULAR:    John Travolta , Uma Thurman , Samuel L.Jacson , Bruce Willis , Harvey Keitel , Tim Roth

DİLLER:          Türkçe 5.1 DTS , İngilizce 5.1 DTS 

ALTYAZILAR:      Türkçe , İngilizce

SÜRE:             123 Dakika

GÖRÜNTÜ:       1.85:1


Jackie Brown


Yavaş bir tempoda başlayan öykü kısa sürede gelişerek içinde ikili, üçlü ihanetleri barındıran ilişkiler yumağına dönüşür. Filmimizin her yerinde Tarantino öğelerini görmek mümkün: Akılcı diyaloglar, beklenmedik kurşunlar, 70'lerin pop melodileri ve bayanların çıplak ayaklarının yakın çekimleri... Jackie Brown, Amerika'ya uyuşturucu ve para sokmaya çalışırken yakalanan bir uçuş görevlisidir. Silah tüccarı Ordell Robbie için çalışmasına rağmen sorgusunda ağzını sıkı tutar. Artık Jackie'ye güvenip güvenemeyeceğinden emin olmasına rağmen Ordell, 10.000 $lık kefaleti ödemesi ve Jackie'nin ihaneti halinde onu vurması için Max Cherry'i ayarlar. Jackie, Ordell'in testini başarıyla geçer ancak, Max ile federalleri de aldatıp Ordell'in 500.000 $'ını Amerika'ya kaçırmak için plan yaparlar. Kısa sürede Jackie, Max, Ray, Ordell'in uyuşturucu müptelası kız arkadaşı Melanie ile sağ kolu olan Louis'in de olduğu hemen hemen herkes paranın peşine düşer...


YÖNETMEN:     Quentin Tarantino 

OYUNCULAR:    Samuel L.Jacson , Robert De Niro , Birdget Fonda, Michael Keaton , Robert Foster , Pam Grier

DİLLER:          Türkçe 2.0 DTS , İngilizce 5.1 DTS 

ALTYAZILAR:      Türkçe , İngilizce

SÜRE:             154 Dakika

GÖRÜNTÜ:       1.85:1















Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Pulp Fiction + Jackie Brown ikili Set Blu-Ray 2 Disk 8698907502370
Pulp Fiction + Jackie Brown ikili Set Blu-Ray 2 Disk

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.